Animalis Logo, hrana za kucne ljubimce

O nama


Preduzeće Animalis d.o.o, sa sedištem u Arandjelovcu osnovano je 2010. god na temeljima više od 20 godina iskustva u lečenju, profesionalnom odgoju i takmičenju sa psima širom Evrope kao specijalizovano preduzeće za distribuciju hrane, dodataka i opreme za kućne ljubimce.

Ova porodična kompanija se neprestano razvija uvodeći nova, savremena dostignuća u oblasti proizvodnje hrane, ishrane i zdravlja kućnih ljubimaca što za cilj ima: odlično zdravlje, vrhunske rezultate naših ljubimaca na izložbama, utakmicama u radu, a naročito kvalitetan odgoj podmlatka što predstavlja budućnost naših odgajivačnica.

Naš tim čine obrazovani mladi i dinamični saradnici koji će vam u svakom trenutku izaći u susret u pogledu saveta prilikom odabira adekvatnog proizvoda, a široka lepeza proizvoda na lageru u skladištu lociranom kod Laste u blizini autoputa, omogućuje kratak rok dostave i snižene troškove transporta.

Naš osnovni cilj jeste izgradnja dugoročne saradnje sa našim klijentima koji našu kompaniju doživljavaju kao sastavni deo sopstvenog uspeha.

Opšti podaci o firmi:

Tekući račun : 155-18042-10 ( HALKBANK A.D.)
PIB : 106714818
Matični broj : 20665882
APR , br. reg. BD - 77643/2010